‘Burası evimiz gibi’

‘ON’dan Kalanlar’ başlıklı konser serisine başlayan Sıla sevenlerini coşturdu.

Yayınlanma: 13.07.2018 - 23:15
Abone Ol google-news

Şarkıcı Sıla

Şarkıcı Sıla, 5 günlük Harbiye Açıkhava konserlerinin ilkini önceki gün verdi. Siyah, yakası tüylü, sırtı açık bir elbiseyle perdeleri payetli ve bol ışıklı sahneye çıkan Sıla, konseri “Açık Deniz” şarkısıyla açtı. “Yabancı”, “Muhbir”, “Yan Benimle”, “Yoruldum”, “Vaziyetler”, “Sevişmeden Uyumayalım”, “Merhabalar” şarkılarının da aralarında olduğu 35 şarkı söyledi. “On’dan Kalan Şarkılar” adını verdiği konserlerini; “bir ilişki anatomisi” diye tanımlayan Sıla, bekâr, platonik, kavuştular, darıldılar, ayrıldılar ve parti şarkıları olmak üzere bölümlere ayırdığını anlattı. Hemen şarkı arasında sahnedeki çalışma arkadaşlarını da sohbetine katarak seyirciyle uzun konuşan Sıla, 3 saat süren konser boyunca eğlendi ve eğlendirdi. Biletleri günler öncesinden tükenen konser için de sevenlerine, “Senenin bu zamanları bir başka güzel oluyor. Burası evimiz gibi oldu. Sizin sayenizde tabii” diyerek teşekkür etti. Sıra “Kavuştular” bölümüne geldiğinde, şimdiye dek kaydettiği 6 stüdyo albümünden bir tek kavuşma şarkısı bulduğunu söylediğinde de seyirci kahkahalarla güldü. “Ay o ne güzel kahkahaymış öyle. Siz nefesinizi bu acıklı bölümler için tüketmeyin, ben söylerim” dedi tek kavuşma şarkısı “Merhabalar”ı söylemesinin ardından.

Yeni şarkısını ilk kez söyledi

“Sakın ha, eve gitmeyin. Biz biraz uzun çalıyoruz. Bitirdik sanıp gitmeyin” diyerek ayrıldı sahneden. Döndüğünde, sahnenin ışıklarına uyumlu payetli bir kostüm giymişti. Yeniden söylemeye başladı şarkılarını. Gecenin sürprizi ise şarkıcının yeni albümünde yer alacak olan “Boş Ev” şarkısıydı. Sıla, şarkıyı söylemeye başlayacakken izleyiciler kameralarını hazırladı. Sıla da, “Aman aman! Kameraları hazır edin. Anı yaşama işini ne yaptık biz ya? Vazgeçtik değil mi? Bitti mi o günler” diye sordu ve şarkıyı söylemeye başladı: “Şişe burada, gece belli, serçe gönlüm boynunu eğdi. Utanma ağla sesli sesli.”

Coşkulu final

Şarkıcı; sözlerini yazdığı, bestesini de Mabel Matiz’le yaptığı şarkının hikâyesini şöyle anlattı: “Evi taşıyordum. Mabel’e, ‘Boş Ev’ diye şarkı yazmak istediğimi söyledim. Ertesi gün tatlı bir melodi yolladı. Sonra sözlerini yazdım.” Ardından, “Size kısmet oldu. Çok değişik bir hissi var. Sevdiniz mi” dedi. İzleyiciler, bunun üzerine şarkıcıyı dakikalarca alkışladı. Konser boyunca Sıla’da ve seyircide tempo hiç düşmedi. Coşkulu başlayan konser, coşkulu bitti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler