Fuarda bu yıl ‘Deneyim’ zamanı

ARTİST 2018 / İstanbul Sanat Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 10-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuarda her yıl sanat alanındaki çalışmaları nedeniyle verilen onur ödülleri sahiplerini buldu.

Yayınlanma: 28.10.2018 - 22:21
Abone Ol google-news

ARTİST 2018 / İstanbul Sanat Fuarı, yirmi sekizinci kez TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Beylikdüzü’nde, 10-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuar, 7 no’lu ana salonda pek çok galeriyle birlikte “Deneyim” teması kapsamında büyük bir projeye; 8 no’lu salonda ise bağımsız genç sanatçılara ve etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Onur ödülleri

İstanbul Sanat Fuarı’nın, her yıl sanat alanındaki çalışmaları nedeniyle verilen onur ödülleri sahiplerini buldu. Plastik sanatlara önemli katkıları nedeniyle Sanatçı Onur Ödülü Alev Ebüzziya’ya, Sanat ve Toplumbilim Kuramcısı Onur Ödülü Prof. Dr. Meral Özbek’e ve Koleksiyoner Onur Ödülü Erol Tabanca’ya değer görüldü. Ödüller, 12 Kasım 2018 Pazartesi günü düzenlenecek geleneksel TÜYAP Onur Yemeği’nde sahipleriyle buluşacak. İstanbul Sanat Fuarı’nın 7 no’lu ana salonu onur ödülleri kapsamında özel sergilere ev sahipliği yapacak. Yine aynı salonda Evin Sanat Galerisi, Karşı Sanat Çalışmaları, Akademililer Sanat Merkezi, Nurol Sanat Galerisi, D’Art Gallery, Galeri Soyut, Doruk Sanat Galerisi, Galeri Diani, Artestruttura ve NeoArtGallery gibi galerilerin yanı sıra Yeni Nesil Kütüphane ZAİ ve Gravürist gibi projeler yer alacak. Fuar, “Deneyim” teması ve ağustos ayında düzenlenen atölye hakkında ayrıntılı bilgi için www.istanbulsanatfuari.com sitesi ve Facebook, Twitter, Instagram üzerinden @sanatfuari ve @artistdeneyim hesapları takip edilebiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler