Müzik Tarihinden Mektup Var

Klasik müzik meraklısının dikkatle izlediği TRT Radyo 3 Cuma günleri 10.30-12.00 saatleri arasında “Müzik Tarihinden Mektup Var”da önemli imzaları dinleyicilerle buluşturuyor.

Yayınlanma: 19.12.2014 - 02:16
Abone Ol google-news
 
Aralık’ın son iki programında Türkiye'nin dünya çapında ünlü sanatçıları, 19 Aralık Cuma günü piyanist-besteci Aydın Karlıbel, 26 Aralık günü keman sanatçısı Cihat Aşkın’ı dinleyeceğiz. Programda sanatçılar kendileri için yazılmış özel mektupları kendi sesleri ile okuyorlar. Müzik tarihinin önemli bilgi ve ipuçları ile dolu mektuplara, sanatçılarımızın seslendirdiği eserler de eşlik ediyor. Sanatçılarımızın hatıraları arasında, Cemal Reşit Rey, Vedat Kosal ve birçok sanatçı özlemle anılıyor.
 
Program yapımcısı Diğdem Aksoy, spiker Gökhan Özer ve tüm teknik ekibinin kotardığı “Müzik Tarihinden Mektup Var” adlı program, 2014 yılı içinde Devlet Sanatçısı piyanist Gülsin Onay ve piyanist-besteci Ali Darmar' ı da ağırladı.
 
http://www.trt.net.tr/radyo/RadyoDetay.aspx?tanid=0&kimid=1171&kanal=3 ten detayları izleyebileceğiniz programın sloganı şöyle:
 
“Müzik tarihinden mektup var. Sevgiyle ve sanatla.”

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler