Pekinel Kardeşler ödüllerini alıyor

Sevda-Cenap And Müzik Vakfı'nın her yıl sunduğu “Vakıf Onur Ödülü Altın Madalyası”nın bu yılki sahipleri Pekinel Kardeşler, madalyalarını yarın akşam alacaklar.

Yayınlanma: 05.12.2019 - 12:35
Abone Ol google-news

Sevda-Cenap And Müzik Vakfı'nın her yıl sunduğu “Vakıf Onur Ödülü Altın Madalyası”nın bu yılki sahipleri Pekinel Kardeşler, madalyalarını yarın akşam alacaklar. Sanatçılara ödülleri, saat 20.00’de MEB Şura Salonu’nda yapılacak törenle verilecek. 

Törende Güher ve Süher Pekinel’in öncülüğünde hayata geçirilen ve sürdürülen “Dünya Sahnelerinde Genç Müzisyenler“ projesi sanatçılarından piyanist Can Çakmur’un Schubert’in “Kuğunun Şarkısı Serisi”nden “Uyarlamalar”ını, keman sanatçısı Veriko Tchumburidze, viyola sanatçısı Barok Bostancı, çelist Umut Sağlam, kontrabas sanatçısı Seçil İrem Keskin (konuk sanatçı) seslendirecek. Piyanist Tolga Atalay Ün ise Schubert’in “Alabalık Piyano Beşlisi”ni Pekineller onuruna izleyiciye sunacak. 

Aynı akşam, 22 Ağustos 2016 tarihinde hayatını kaybeden vakfın 28 yıllık başkanı Mehmet Başman için Şefik Kahramankaptan tarafından hazırlanan “Müziğin Yüce Gönüllü Şövalyesi Mehmet Başman” kitabı da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler