En büyük acısıydı

79 yaşında hayatını kaybeden Erol Büyükburç merhum kızı Ajlan Büyükburç'tan bahsedince gözyaşlarına boğulmuştu.

Yayınlanma: 12.03.2015 - 16:22
Abone Ol google-news

22 Temmuz 1999'da müzisyen ve şarkıcı kızı Ajlan Büyükburç'u trafik kazasında kaybeden Erol Büyükburç, yıllar sonra acısı hakkında konuşmuştu.

Kanaltürk'de yayınlanan "2.Sayfa" programına konuk olan Erol Büyükburç kızı Ajlan'la ilgili şunları söylemişti:

"Ajlan'a 8 yaşında caz dersleri veriyordum, şarkılar dinlettiyordum. Tam o sırada Ajlan'ın sadece bana sabit bir şekilde baktığını farkettim, hiç reaksiyon vermiyordu. Sonra annesi Türkan Hanım'a döndüm "Ne oldu" diye sordum. Annesi de "Ajlan şu anda uyuyor" dedi. İrkildim ve annesine "Sakın bu çocuğa araba almayacaksın" dedim. Annesi de yıllarca onu özel arabayla taşıdı. Ama Ajlan araba almayı kafaya taktı ve aldı. Duyunca hemen Ajlan'ı aradım "Aman kızım kendine dikkat et, emniyet kemeri tak, yavaş araba kullan" dedim. Sonra bu üzücü haberi duydum, yıkıldım. Zaten öldüğünü hissettim, içimde bir şey koptu, bittim. Neden bilmiyorum ama sevdiklerimi kaybedeceğim zaman bunu daha önceden hissediyorum. Habercilerim bana bunu iletiyor. Mesela geçen yıl kaybettiğim ablamın evinde siyah bir örümcek gördüm. 'Allah biri ölecek' dedim ve ablamı kaybettim.

"ÖLÜLERİ GÖRÜYORUM"

Ünlü şarkıcı sözlerini söyle sürdürdü "Kızımı, ablamı, annemi, arkadaşlarımı kaybettim daha genç yaşımdayken. Onları görmüyordum ama artık birebir onları görüyorum, konuşuyorum. Oturduğum zaman dalıyorum ve hepsi karşıma çıkıyor, inanamazsınız. Onları görünce tutamıyorum kendimi ağlıyorum. Onları bir yerde oturtmak istiyorum, tutmak istiyorum, öpmek istiyorum ama olmuyor. Orada çok kötü bir çukura düşüyorum. Allah onları görebilme yeteneğini verdi aynı zamanda buna dayanabilme sabrını da verdi. Onları çok özlüyorum, özlememek mümkün değil. Ben ailemi çok sevdim. Çocuklarımı, annemi, ablamı, arkadaşlarımı çok özlüyorum. Sadece ben değil herkes kaybettiklerini özlüyordur, ağlıyordur."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler