Errol Flynn’in son serüveni

Hollywood’un yıldızı, matine idolü, uslanmaz çapkını Errol Flynn’in son yıllarını anlatan dramatik komedi, tutuculuk, püritenlik, şöhret olmak temalarını başarılı bir vurguyla betimliyor.

Yayınlanma: 16.05.2015 - 05:52
Abone Ol google-news

Hollywood’un Altın Çağı’nın starı 50 yaşındaki Errol Flynn’in kendisinden çok genç 15 yaşındaki Beverly Aadland’la kurduğu ilişkiyi Amerika hiç bir zaman onaylamamıştır. Errol’la Beverly’nin 1957’de başlayıp 1959’a dek süren birlikteliği üzerinden ABD’nin tutucu, püriten, yüzünü ayrıntılarıyla izleriz.

Orta sınıftan gelen hırslı anne Florence, kızı Beverly’nin ünlü bir yıldız olması için elinden geleni yapmaktadır. Film stüdyosuna seçmeler için gelen Beverly’yi Errol Flynn farkedince onu hemen kanatları altına alır. Daha ilk buluşmalarında bekaretini yitiren Beverly’i bu durum çok üzer. 50 yaşında bile herşeyi sorgulayan, yaşamı çözmeye çalışan ünlü çapkın, Beverly’nin 15 yaşında olduğunu anlayınca ona farklı davranmaya başlar.

Her gününü sonuncu günüymüş gibi yaşayan yakışıklı Errol’ın alkol, uyuşturucu bağımlılığı vardır. Beverly’yi gösteri dünyasının seçkin tabakasıyla tanıştıran Errol çok mutludur, Beverly’yi mutlu etmek için elinden geleni yapar. Kızını şov dünyasına süren, yaşından büyük göstererek büyük bir risk alan Florence lüks, eğlenceli yaşamlarının görkemini yitirip skandala dönüşmesini hiç istemiyordur.

Errol’e göre inançsız ülke ABD’inde şan, şöhret inanç gibidir. Hollywood, sıradan halka istedikleri zaman tapıp istedikleri zaman batıracakları idoller sunuyordur. Florence, Beverly’nin popülerken bu durumdan faydalanmasını ister, Beverly için önemli olansa Errol’le birlikte eğlenmek, güzel zaman geçirmektir.

Errol Flynn’in gerçek yaşamından uyarlanan filmde, Kevin Kline, Susan Sarandon, Dakota Fanning yetkin yorumla sunuyorlar.

The Last of Robin Hood (Robin Hood’un Son Macerası) Yön: Richard Glatzer, Wash Westmoreland Oyn: Kevin Kline, Susan Sarandon, Dakota Fanning, Bryan Batt, Max Casella, Jason Davis, Matt Kane / 2013, 87 dakika, As Sanat.

Format: Dvd.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler