Gerçek görecelidir

Karen Leigh Hopkins’in yazıp yönettiği dram, güven, umut, ikinci şans, bağışlama, kurtuluş temalarını gerçekle düşü harmanlayarak başarılı bir anlatımla irdeliyor.

Yayınlanma: 31.07.2015 - 17:19
Abone Ol google-news

Bir yuvada geçici öğretmenlik yapan Mary Meadows kendi kurduğu fantastik, gerçek üstü dünyasında yaşar. Genç kadına göre yaşamda iki önemli amaç vardır, başı dertte olan insanlara yardım etmek ve içimizdeki cesareti kullanmak. Yardımseverlik ve cesaret Miss Meadows’un başat ilkeleridir.

Dünyayı iyi bir yere dönüştürmek için Mary Meadows elinden geldiğini yapar. İyi ve kötü insanların bir arada yaşadığı bu dünyada kurallar olmasa yerküre nasıl bir yer olurdu sorusunu sürekli sorar. Mary yedi günahın peşindeki görevini hiç unutmaz. Her türlü duruma ilk başta iyi niyetle yaklaşan Mary suçluları cezalandırmaktan hiç geri kalmaz. Her yıl yeni bir kasabaya taşınan güzel, hanım hanımcık Mary çifte bir yaşam sürmektedir.

Yaşamını acımasız dünyadaki kötülüklerle savaşmaya adamış Mary Meadows’un kara mizah içeren öyküsünü anlatan bağımsız yapım, suçla savaş filmlerine iyi bir örnek. Miss Meadows’ta yetkin bir yorum sunan Katie Holmes filmin yapımcılığını da üstlendi.

Miss Meadows (Bayan Meadows) Yönetmen: Karen Leigh Hopkins Oyuncular: Katie Holmes, James Badge Dale, Callan Mulvey, Ava Kolker, Stephen Bishop, Mary Kay Place, Graham Beckel, Jean Smart / 2015, 84 dakika, Kanal D Home Video.

Format: Dvd.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler