Levent Üzümcü: Hepsi inkar edecek, siz bilin ama

Ünlü tiyatrocu Levent Üzümcü, İskenderun'da oynadığı oyundan sonra yaşanılanlarla ilgili açıklama yaptı.

Yayınlanma: 09.03.2017 - 19:57
Abone Ol google-news

İskenderun’da Levent Üzümcü’nün tiyatro oyununu izleyen bir kişi oyunda “protokolün suratına tükürülüyor ve saraya hakaret ediliyor, siz bu adama nasıl sahne verirsiniz” diyerek belediyeye şikayette bulundu. Şikayet üzerine belediye yetkilisi kültür müdürünü görevden aldı.

Üzümcü durumu sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

Oyuncu Levent Üzümcü, Hatay’ın İskenderun ilçesinde sahne aldığı oyundan sonra yaşanılanlarla ilgili bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Üzümcü, İskenderun’da “Anlatılan senin hikayendir” isimli oyununu izleyen “partili” bir kişinin belediyeye “bu adama nasıl sahne verirsiniz?” diyerek şikayette bulunduğunu ve şikayetin ardından belediyenin kültür müdürünün de görevden alındığını duyurdu.

Üzümcü Instagram hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Şimdi durum şu; İskenderun oyunumu, partili biri gelip izlemiş. Oyun sonrası da, ‘Levent Üzümcü protokolün yüzüne tükürüyor, saraya laf ediyor siz bu adama nasıl sahne verirsiniz?’ diyerek şikayette bulunmuş, belediye yetkilisi de kültür müdürünü görevden almış. Olasılıkla hepsi durumu inkar edecektir, siz bilin ama.”

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler