Cihan Demirci, 70'lerde çocuk olmayı anlatıyor

Kitap, bugünün gençlerine sadece yokluk, kuyruk ve anarşi yılları gibi gösterilen, 70'li yılların aslında ne denli "insani" değerler taşıdığını, birbirinden renkli anılarla, çocuksu bir gözle ve ince bir mizahla okura sunuyor.

Yayınlanma: 07.05.2018 - 11:19
Abone Ol google-news

 

2018'de yazar-çizerlik serüveninde 40. yılı geride bırakan, 40 yıllık serüvende yüzbinlerce okura ulaşan 51 kitap yayınlayan mizah ustası Cihan Demirci, 40. yılı anısına yayınladığı, Alzheimer'dan yitirdiği annesine adadığı "70'lerde Çocuk Olmak"adlı anı ve dönem kitabı Tarihçi Kitabevi'nden yayımlanıp okurla buluştu.

"70'lerde Çocuk Olmak" Cihan Demirci'nin okuru 1969-1979 yılları arasında ilkokul-ortaokul-lise döneminde gezdirdiği bir anı kitabı olmanın ötesinde, bize 70'li yılları sıcak ve samimi bir dille anlatan, 70'lere dair bir rehber niteliği de taşıyor. Kitap, bugünün gençlerine sadece yokluk, kuyruk ve anarşi yılları gibi gösterilen, 70'li yılların aslında ne denli "insani" değerler taşıdığını, birbirinden renkli anılarla, çocuksu bir gözle ve ince bir mizahla okura sunuyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler