Özlem Süer & Pierre Fabre Dermokozmetik Modern kadının nabzını tutuyor

Özlem Süer, gündüzden geceye uzanan şehir hayatına yönelik çözüm alternatifleri sunan tasarımlarını Pierre Fabre Dermokozmetik’in tepeden tırnağa bakım ürünleriyle birleştirerek güzellik ve moda ile dolu bir macera sunuyor.

Yayınlanma: 16.03.2015 - 17:07
Abone Ol google-news

 

#sagliktanguzellige

Pierre Fabre Dermokozmetik ve Özlem Süer modanın kalbinden sağlık ve güzelliğe uzanan bir yolculuk için iş birliği yaptılar.


 
İlki, geçtiğimiz günlerde Özlem Süer House Nişantaşı’nda gerçekleşen aktivite,  2015 ilkbahar/yaz koleksiyonundan Pierre Fabre Dermokozmetik için özel olarak seçilen  tasarımlardan oluşan mini bir defile ile başladı. Bu yolculuk, modanın kalbinden sağlık ve güzelliğe uzanan 6 aylık bir bakım ve güzellik deneyimiyle devam edecek.


 
Pierre Fabre Dermokozmetik Laboratuarları, en  doğal  ve minimum içerik felsefesine sahip etkin, yenilikçi ve öncü markalarıyla bilinçli kadınların tercihi.

Pierre Fabre Dermokozmetik markalarından olan Eau Thermale Avène, Elancyl, Klorane ve tasarımcı Özlem Süer, çalışan metropol kadınlarının hızlı tempolarında kendilerine ayırdıkları bakım zamanına bir dokunuş yaparak doğru zamanda doğru bakımı ayaklarına getiriyor.


 
Özlem Süer’in özel tasarımlarıyla Pierre Fabre Dermokozmetik’in etkin ve pratik ürünlerinin birleşen gücüyle, ilkbahar yaz dönemi boyunca şehrin yorulmak bilmeyen hızlı anneleri, hızlı iş kadınları ve hayatın hızlı temposunda kendi ritmine kulak veren kadınlar, #sagliktanguzellige diyerek, kendileri için sunulan pratik ürünlerle yepyeni deneyimlere yelken açıyorlar..
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler