Dünya Moda Kongresi İstanbul'da

8.İstanbul Moda Konferansı 31.IAF Dünya Moda Kongresi 14-15 Ekim'de Hilton'da Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği'nin ev sahipliğinde,moda dünyasının öncü isimlerini biraraya getirecek.

Yayınlanma: 05.10.2015 - 11:02
Abone Ol google-news



Her yıl dünyaca ünlü markaların CEO ve Yönetim Kurulu Başkanlarını ağırlayan İstanbul Moda Konferansı bu yıl 8’inci kez düzenleniyor. Dünya çapında önemli isimlerin katıldığı konferans, bu yıl ilk kez 31.IAF Dünya Moda Kongresi'ne de ev
sahipliği yapacak. Bu iki önemli etkinlikte; moda sektörüne dair gelişmeler, büyüyen markalar ve geleceğe dair öngörüler konuşulacak.

Medeniyetlerin buluşma noktası İstanbul'da moda konuşulacak

Bu yıl geçmiş yıllardan farklı olarak 8. İstanbul Moda Konferansı, 31. IAF Dünya Moda Kongresi, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, The Core İstanbul
12-17 Ekim haftası yapılacak ve tüm dünyaya sektörün gücünü yansıtılacak.

Türkiye sanayisinin en önemli kolunu oluşturan Hazır Giyim ve Konfeksiyon sektörü uluslararası etkinliklerle ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. 31. IAF Dünya Moda Kongresi nedeniyle dünyanın hemen hemen her ülkesinden hazır giyim üreticileri ve 35 alım ofisibu konferansta yer alacak.

Dünyada tekstil sektörüne yön veren profesyoneller İstanbul’da buluşuyor

Ds-Concept: Intelligent Trade Finance’in isim sponsoru olduğu konferansta erkek modasını Hugo Boss Markadan Sorumlu Genel Müdürü Christoph Auhagen anlatacak, konferansa The Woolmark Company katkılarıylaTOPMAN Kreatif direktörü Gordon Richardson’ın yanısıra sektörün önemli isimlerinden; Ds-Concept: Intelligent Trade Finance yöneticisiAnsgar Huetten, Cotton Council International ve Cotton Incorporated Türkiye Program Direktörü Marsha Powell, IACDE BaşkanıRoland Schuler, McKinsey Leader of the European Apparel, Fashion and Luxury GrupAchim Berg, Ahlers Group yöneticisi Jan Hilger ve Coface Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Belkis Alpergun gibi deneyimli isimler tecrübelerini paylaşarak, trendlerin ve moda akımlarının geleceğine dair öngörüde bulunacaklar.

TGSD'nin 2 gün boyunca sürecek konferansında “Tedarik Zinciri Organizasyonundaki Gelişmeler”, “Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik”, ‘’Genç Tasarımcılar Konuşuyor’’ ve ‘’Büyüyen Markalar’’ gibi oturumların yanı sıra, konferansın ikinci gününde; üretici ve alıcı firmaların bir araya geleceği bu platformdan farklı iş fırsatlarıyla ilgili özel görüşmeler gerçekleştirilecek.Çoğunluğu Avrupa olmak üzere birçok ülke yetkilisinin yanı sıra Türkiye’de ofisi bulunan yaklaşık 35 alım grubu temsilcisi de bu görüşmelerde yer alacak. Bunlardan bazıları: C&A, Carrefour Global, Contex, El Corte Ingles, French Connection, H&M, Hermez Otto International, Marks&Spencer, Ultimo Buying ve Uniqlo... Ayrıca DS Concept destekleriyle, Almanya'nın en büyük ikinci, dünyanın en büyük onbirinci kulübü olan BVB- Borussia Dortmund alım yetkilileri, 8. İstanbul Moda Konferansı’nda B2B İkili İş Görüşmelerinde Türkiye’deki üreticilerle buluşacak. Konferansa katılan yabancı alım heyetlerinden bazıları: Escales, Head Sportswear GMBH, Lady Style Corporation, Magope S.L. - VITH, Marcha Madrid S.L. ve ZYX International FZCO.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler