Dünyada bir ilk: Baskılı ayakkabı

DOGO marka ailesi 20’den fazla alt marka ve 5.000’in üzerinde orijinal tasarımı kapsamaktadır. Bugün, ayakkabıdan çantaya tekstilden ev dekorasyonuna büyük oranda el imalatı olan geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz.

Yayınlanma: 16.11.2015 - 11:13
Abone Ol google-news

Her gün yeni fikirler üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Yıllarla değişmeyen tek şey ise çarpıcı bir espri anlayışı ile yaratılan her bir parçanın sizi farklı ve özel kılması.

Çevremizde olan herşeyi önemsiyoruz. Araştırma&geliştirme ve üretim süreçlerimizde mümkün olduğu kadar geridönüşümlü materyal kullanmaya özen gösteriyoruz. PaperWorks markamızın ürünleri, örneğin, tamamen %100 geridönüşümlü, su geçirmez, dayanıklı, hafif ve antibakteriyel materyalden oluşuyor.

Kelime anlamı ispanyolca “köpek olan” DOGO, sosyal sorumluluk adına payına düşeni sokak hayvanlarının barınma ve korunmalarına yönelik yaptığı projelerle karşılıyor. Kurucularının hayvanları ama özellikle de köpekleri çok sevmesi isim şirket ismini seçerken etkili olmuş.
DOGO, şirket merkezinde çalışan 50 kişiye yakın ekibiyle, 39 ülkedeki dogoseverlere, 150’nin üzerinde satış noktası, kendi mağazaları, franchise mağazaları, satış noktaları ve e-ticaret kanallarıyla ulaşmaktadır.

DOGO şu ana kadar tüm dünyada 5 milyonun üzerinde insanla buluştu. Her biri mutlaka bir DOGO ürününde ya en sevdikleri şehri ya da şarkının sözünü, bir hayvanı, renk kombinasyonunu, bir masal kahramanını, belki bir mevsimi ya da sevdikleri bir stili bulmuştur.

Şimdi sıra sizde!
Sizi DOGO'nun benzersiz, duygusal ve inovatif dünyasından kendi tasarımınızı seçmeye ve yaşamınızı kişiselleştirmeye (Personalize Your Life) davet ediyoruz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler