1 ayda 10 kilo verdiren diyet

1 ayda 10 kilo verebilmek mümkün mü bilmiyoruz ama birazdan vereceğimiz 1 ayda 10 kilo verirden diyet listesini uygulayanlar kiloların hızlı bir şekilde gittiğini söylüyorlar. 1 ayda 10 kilo verebilmek mümkün mü, 1 ayda 10 kilo verdiren diyet nedir diye merak ediyorsanız işte cevabı…

Yayınlanma: 03.09.2017 - 14:25
Abone Ol google-news


Diyet yaparken Diyet listesinin sağlıklı olmasına özen göstermek gerekiyor. Aksi takdirde diyet sağlıksız bir hal alabilir ve istenmeyen sağlık sorunlarına neden olabilir.  Aynı zamanda diyet listesi doktor kontrolünde ve belirli bir sağlık testinden geçtikten sonra yapılmalıdır. Diyet listesi bu şekilde hazırlandığında 1 ayda 10 kilo verebilmenin mümkün olduğu söyleniyor.

1 ayda 10 kilo verdiren diyet listesi kişiler üzerinde şok etkisi yaratabilir ve çeşitli sağlık sorunlarına neden olabilir. Bu nedenle birazdan vereceğimiz 1 ayda 10 kilo verdiren diyet listesini uygulayabilmek için ilk olarak bir beslenme uzmanından yardım almanız gerekebilir.


İşte 1 ayda 10 kilo verdiren diyet listesi


Kahvaltı
Şekersiz çay ( 1 bardak )
Yağsız beyaz peynir ( 1 dilim )
Domates ( 1 adet )
Salatalık ( 1 adet )
Kepek ekmeği ( 1 dilim )


Öğlen yemeği
10 gram et, balık veya tavuk
Bir küçük kase salata
Küçük bir dilim ekmek


Akşam yemeği
Bir porsiyon tavukgöğsü yağsız
1 kase yoğurt
Yağsız ve tuzsuz salata

Öğünlerinizde haftalık olarak değişiklik yaparak diyet programını bir ay boyunca uygulayabilirsiniz. Haftada iki defa et ve balık ağırlıklı beslenip diğer haftalarda sebze ağırlıklı beslenebilirsiniz.

1 ayda 10 kilo verdiren diyet programını kimler uygulayabilir ?
Beslenme uzmanından onay almış olan ve sağlık kontrolünden geçmiş olan kişiler.
Diyabet ve şeker hastalığı olmayanlar
Herhangi bir sağlık sorunu bulunmayanlar

Kaynak: Pembe Nar


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler