Erdoğan: Türkiye'deki Suriyeliler ülkelerine geri dönecek

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan Gaziantep Mitingi'nde konuştu. Erdoğan, Suriyeliler'in ülkelerine geri döneceğini söyledi.

Yayınlanma: 07.08.2014 - 20:26
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , Suriye 'de şartlar düzeldiğinde Türikye'deki Suriyelilerin ülkelerine döneceğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Mitingi'nde vatandaşlara seslendi.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Zor şartlar altında kalan Suriyeli kardeşlerimize kucak açtık. CHP zalim Esed'in yanında durdu. Esed zulmünden kaçanlara da zalimce bir tutum sergiliyor.

Gazze ateş altındayken CHP, MHP ve bunların ortak adayı bizim sesimizi yükseltmemizden rahatsız oldu. Pensilvaya'daki zat İsrail hakkında tek bir söz söylemiyor. 

MHP reklam filminden rahatsız olmuş. CHP ile bu kadar ittifak yapanın sonu işte böyle olur. MHP'nin yol arkadaşı CHP. MHP'ye gönül vermiş arkadaşlarıma sesleniyorum. Pazar günü MHP'ye gereken dersi vereceğinize inanıyorum. Verin ki ibret alsınlar akıllarını başlarına toplasınlar.

Şu anda da zor şartlarda bulunan Suriyeli kardeşlerimize kucak açtık. Bu kalıcı bir durum değil, bu ilelebet devam edecek bir durum değil. İnşallah Suriye'de şartlar düzeldiğinde, Suriye'de o eli kanlı rejim gittiğinde buradaki kardeşlerimiz de şehirlerine, köylerine, evlerine geri dönecekler.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler