İnce ile Kılıçdaroğlu görüşmesi 40 dakika sürdü

CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan ve parti içinde genel başkanlık iddiasını sürdüren Muharrem İnce ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesi 40 dakika sürdü.

Yayınlanma: 22.11.2018 - 10:07
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İnce ile Kılıçdaroğlu arasında bu hafta içinde bir görüşme olacağını açıklamıştı. İYİ Parti ile yürütülen ittifak temaslarıyla ilgili de konuşan Salıcı, “Bir işbirliği çerçevesi oluşacak mı bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz. Saadet Partisi ile de genel başkanlar düzeyinde önümüzdeki günlerde bir temas olacak” demişti.

GÖRÜŞME 40 DAKİKA SÜRDÜ 

CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan ve parti içinde genel başkanlık iddiasını sürdüren Muharrem İnce ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesi 40 dakika sürdü..Kılıçdaroğlu, İnce'yi genel merkezdeki makamında kabul etti.

İnce, son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını parti üyelerinin belirlemesi gerektiğini söylemişti. İnce ancak bu şartla İstanbul'a aday olabileceğini vurgulamıştı.

GÖRÜŞME ÖNCESİ İNCE ŞU AÇIKLAMAYI YAPMIŞTI

Randevu talebiyle ilgili açıklama yapan İnce, "Ben partinin cumhurbaşkanı adayıyım. Yerel seçimler yaklaşmış. Sayın Genel Başkan ile görüşmemizden daha doğal bir şey olamaz" ifadelerini kullanmıştı.

<haber-dikey:1148239>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler