Soylu'dan idam çıkışı: Siz hiç merak etmeyin

Soylu’nun, bir vatandaşın idamla ilgili çıkışına “Allah sabredenlerle beraberdir, hiç merak etmeyin” yanıtını vermesi dikkat çekti.

Yayınlanma: 03.02.2019 - 21:27
Abone Ol google-news

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sincan’daki bir düğün salonunda, şehit yakınları ve gazilerle kahvaltıda buluştu. Avrupa’da da Türkiye’de olduğu gibi etnik kimlik farkılıklarının olduğunu söyleyen Soylu, “Kimse orada bir terör örgütü kurdurup 40 yıl boyunca silah ve para yollamadı. Avrupa’da ordu yok mu, var. Oralarda yabancı istihbarat ajanları darbeler tezgâhlamadı. Bizi bu kaoslarla, darbelerle, ekonomiyle yordular” dedi.

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminden söz ettiği esnada bazı şehit yakınları ile gazilerin, “Asalım Bakanım, asın onları, içeride beslemeyelim” demesi üzerine Soylu’nun, “Allah sabredenlerle beraberdir, hiç merak etmeyin” yanıtını vermesi ise dikkat çekti.

Terörle mücadele etmeye devam ettiklerini belirten Soylu, “O dağlarda 15 bin terörist olduğu zaman dilimini biliyorsunuz. Şimdi onları bu milletin gazabına uğratıp, geçmişte bela olan bu sayıyı 700’e kadar düşürdük” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler