Melih Gökçek'ten "kaset" açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, elinde kaset bulunduğunu öne süren HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a yanıt verdi.

Yayınlanma: 28.04.2015 - 15:46
Abone Ol google-news















Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Melih Gökçek kasetle genel merkezi tehdit ediyormuş. Melih Gökçek'in elinde böyle tehdit ettiği tek bir kaset varsa, dünyanın en onursuz insanıdır" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Selahattin Demirtaş'ın açıklamalarına yanıt verdi.

<video:264537>
NTV'ye konuk olan Gökçek, şu ifadeleri kullandı:

Melih Gökçek kasetle genel merkezi tehdit ediyormuş. Melih Gökçek'in elinde böyle tehdit ettiği tek bir kaset varsa, dünyanın en onursuz insanıdır. Kendisini mahkemeye verdim. İnşallah barajı aşamayacak. Daha da düşecek. Dokunulmazlığı da kalmayacak. Mahkeme de kendisiyle mutlaka ve mutlaka hesaplaşacağız. Resmen tehdit ediyor.  PKK içinde çatışmalar var. Barajı aşarsa HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaşbağımsızlığını ilan edecek. Apo filan hikaye. Ama inşallah barajı aşamayacaklar.

Şimdi lütfen herkes zihnini yoklasın. TBMM'de bir tartışma oldu. Kanun çıkarılmak istendi, iç güvenlik kanunu. Ne isteniyor? kafanı örtemezsin, molotof atamazsın, havai fişekle polise saldıramazsın, cezası içeriye girersin. Buna CHP karşı çıktı, TKP ile iç içe. HDP karşı çıktı, PKK ile iç içe. Peki MHP niye karşı çıktı? Mesela Doğu'da Iğdır'daydı galiba. Üç parti birleşti, belediye meclisindeki görevlileri dağıttılar.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler