Kılıçdaroğlu: Gençleri fişleyen Passolig kalkacak

Kılıçdaroğlu: Statlarda kim hangi koltukta oturuyor, hangi sloganı atıyor... Fişleme araçlarını ortadan kaldırmak da bizim görevimiz.

Yayınlanma: 08.10.2015 - 10:31
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP bildirgesinde 17- 25 Aralık soruşturmalarının yer   almaması yönündeki eleştirilerin anımsatılması üzerine, 17-25 Aralık soruşturmalarının mutlaka yapılacağını belirterek “Eğer Türk siyaseti bu konuda üstüne düşeni yapmazsa, siyasetin kirliliğine   onay veren bir algı toplumun belleğine yerleşmiş olacaktır.

Yolsuzluklar konusunda siyaset İran’dan daha cesur davranmak zorundadır” dedi.

Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren “Passolig uygulamasının kaldırılması” vaadini de sorduğumuz Kılıçdaroğlu, gençlerin son dönemde en büyük şikâyetlerinden birinin stadlara rahatça girip maç izleyememek olduğunu anımsattı.

“Mademki gençlerin taleplerini yerine getireceğiz, mademki gençlere  özgürlük sözü veriyoruz; bu uygulamayı kaldırma sözü verdik” diyen Kılıçdaroğlu, “Stadlarda  kim hangi koltukta oturuyor, hangi sloganı atıyor... Bunu gençleri fişlemenin aracı olarak da kullanıyorlar.

Fişleme araçlarını ortadan kaldırmak da bizim görevimiz” ifadelerini kullandı. CHP lideri “Gençleri olağan şüpheli olarak görüyorlar” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler