Davutoğlu Cumhuriyet'i hedef aldı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir televizyon programında gazetemizde çıktığını sandığı bir haberden dolayı Cumhuriyet’i hedef olarak, “O gazetenin, adından başka cumhuriyet ile bir alakası yoktur” dedi.

Yayınlanma: 08.10.2015 - 12:23
Abone Ol google-news

Davutoğlu dün akşam katıldığı Star TV canlı yayınında sunucu Nazlı Çelik’in, geçtiğimiz günlerde bir  gazetede yer alan, “Askerlerin şehirlerdeki operasyonlara katılma konusunda çekincesi var. Asker,  polis ve jandarmanın operasyonlarda görev almasını istiyor” yönündeki haberi hatırlatması üzerine Davutoğlu, haberin doğru olmadığını belirterek “Hangi gazete olduğunu çok iyi biliyorum” demesi dikkat çekti.

Davutoğlu’nun söz konusu haberin yayımlandığı gazete için, “O gazetenin, adından başka cumhuriyet
ile bir alakası yoktur” demesi üzerine Çelik, haberin Cumhuriyet’te yer almadığını söyledi. Davutoğlu,  da “Neyse... cumhuriyeti korumakla bir alakası yok o insanların” dedi.

Davutoğlu, “Terörle mücadele yürür ama köyde ilçede oy kullanılmaya devam edilir. Askerin yürüttüğü mücadele bağlamında o gün terörle mücadele operasyonu yapılacak demiyorum. Şehirlerde polis, kırsalda jandarma, ihtiyaç olduğunda da asker devreye girer” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler