Erdoğan: 'Katil devlet' diyorlar, hesabını verecekler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yine muhtarlarla buluştu. Erdoğan, Ankara'daki katliamı IŞİD ve PKK'nin ortak yaptığını savunurken, "Katil devlet diyorlar, bunlar bunun hesabını verecekler" dedi.

Yayınlanma: 26.10.2015 - 14:04
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saray'da yine muhtarlarla buluştu. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, Ankara'daki katliama ilişkin iddiasını yineledi, bombalı saldırıyı IŞİD ve PKK'nin ortak düzenlediğini öne sürdü. Erdoğan, "'Katil devlet' diyorlar, bunlar bunun hesabını verecekler" diye konuştu.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Amaçları Türkiye'yi de karıştırmak. Abdülhamid Han'a da önce diktatör dediler ardından hal ettiler. Menderes'i böyle astılar, Özal'a da böyle neler yaptılar.

Paralel yapıdakiler bakın görüyorsunuz terör örgütü PKK'yla nasıl işbirliği içindeler.

Herkes terör karşısındaki tutumuyla ilgili hesabını verecektir.

Türkiye'nin yaşadığı sorun etnik ve mezhepsel değildir. Bu bir terör sorunudur. Burada en büyük sıkıntıyı Kürt kardeşlerim çekiyor.

Onların da bu terör örgütüne karşı çıkmaları lazım. Öleceksek bir kere ölelim adam gibi ölelim.

Bunlara destek veren yok mu? Maalesef var. Bundan sonra terör karşısında kararlı tutumumuz devam edecektir.

Hedef sadece 1 Kasım değil. Operasyonlar devam edecektir. Tüm terör örgütlerine karşı devam edecektir. DAEŞ terör örgütüne bu sabah Diyarbakır'da yapılan operasyona bakın.

Ankara'daki saldırıyı da DAEŞ ve PKK ortak yaptı. Terör örgütünün siyasi partisi ilk gün ne diyor: "Devlet yaptı. Saray yaptı" bunlar Yavuz Hırsız. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler