CHP liderinden baş danışmanlığına yeni atama

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Ekrem Kerem Oktay’ı Ekonomi ve İş Dünyasından Sorumlu Başdanışman olarak atadı.

Yayınlanma: 29.02.2016 - 14:14
Abone Ol google-news

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 3 dönem Parti Meclisi üyeliği yürüten Ekrem Kerem Oktay’ı Ekonomi ve İş Dünyasından Sorumlu Başdanışman olarak atadı.

Ekrem Kerem Oktay da yaptığı açıklamada “Dünyada ve bölgede olduğu gibi Türkiye’de de büyük dönüşümler yaşanacak. Partimizin bu sürece olabildiğince hazırlıklı girmesi için çalışacağız" dedi.

Ekrem Kerem Oktay Kimdir?
 
1982 yılında Ankara’da doğan Ekrem Kerem Oktay, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Hollanda Leiden Üniversitesi’nden Rekabet Hukuku alanında yüksek lisansını yapan Oktay, merkezi Ankara’da bulunan düşünce kuruluşu olan Türkiye Ekonomi Politika Araştırmaları Vakfı (TEPAV) bünyesinde analist olarak görev yaptı. Oktay, halen Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde Doktora Eğitimini sürdürmektedir.
 
Yoğun iş ve eğitim hayatı sırasında CHP’de aktif görevler üstlenen Oktay. 33’üncü ve 34’üncü Olağan Kurultay ile 18’inci Olağanüstü Kurultay’da Parti Meclisi Üyeliği’ne seçildi.
 
Ekrem Kerem Oktay’ın uzmanlık alanları; Makro Ekonomi Politikaları ve Anadolu Şehirleri’nin Ekonomik Kalkınma Süreçleridir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler