Numan Kurtulmuş'tan skandal sözler: Milletimiz güzel bir sınav veriyor

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstiklal Caddesi'ndeki canlı bomba saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, "Milletimiz Allah'a çok şükür güzel bir sınav veriyor. Daha da diri, canlı bir şekilde bu örgütlerin istediklerine boyun eğmeyeceğiz" dedi.

Yayınlanma: 19.03.2016 - 14:16
Abone Ol google-news
<video:500877>

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul'un kalbi İstiklal Caddesi'ndeki canlı bomba saldırısına ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulundu. "İnşallah hep beraber bu zor günleri aşacağız. Halkın teröre alışmasını istiyorlar" diyen Kurtulmuş, Türkiye'nin dostlarına 'birlik olma' çağrısı yaptı. Kurtulmuş, "Milletimiz Allah'a çok şükür güzel bir sınav veriyor. Daha da diri, canlı bir şekilde bu örgütlerin istediklerine boyun eğmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kurtulmuş'un açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Terör saldırılarına kim destek verdiyse, en az onlar da teröristler kadar suçludur. Terör örgütlerinin hepsi canidirler. Yaşam tarzlarımız farklı olabilir, hepimiz bütün benliğimizle, avazımız çıktığı kadar 'teröre lanet' diye bağırabiliriz. Biz bütün gücümüzle gayret sarfediyoruz. Milletimizin ortak bir şuurla hareket etmesi gerekir.

Türkiye ile dost olduklarını ifade edenlerden beklentimiz şu; herkes bu şiddet saldırıları karşısında Türkiye'nin yanında olmalıdır.

İnşallah hep beraber bu zor günleri aşacağız. Halkın teröre alışmasını istiyorlar. Devletin atacağı adımları atamaz hale gelmesini istiyorlar. Bunların hiç birine meydan vermeceğiz. Millet olarak kenetlenmiş şekilde devam edeceğiz. Sorumluluk hepimizindir. Herkes sınava tabi tutuluyor. Bu herkesin içerisine Türkiye'deki 78 milyonumuzu kattığım gibi, uluslararası alanda söz söyleyen camiayı da işin içerisine katıyorum.

Biz bütün dostlarımızdan bu tavrı bekliyoruz. Milletimiz Allah'a çok şükür güzel bir sınav veriyor. Daha da diri, canlı bir şekilde bu örgütlerin istediklerine boyun eğmeyeceğiz.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler