Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu'nu tersledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güneydoğu'da devam eden operasyonlar hakkında konuşurken, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dünkü sözlerinin tam aksi yönde ifadeler kullandı.

Yayınlanma: 04.04.2016 - 17:19
Abone Ol google-news

<video:509930>

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün yaptığı konuşmada, "PKK 2013 Mayıs'ına dönerse her şey konuşulabilir" demişti. Davutoğlu, "PKK silahı bırakacak, bunun başka yolu yok. Silah bırakıldıktan sonra, niye konuşulmasın barışın şartları içinde? O zaman siyasetin kanalı açılır. Silah konuşmaya başlayınca siyaset hissizleşiyor" ifadelerini kullanmıştı.

DAVUTOĞLU:PKK 2013 MAYIS'INA DÖNERSE HER ŞEY KONUŞULABİLİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu sözlerden bir gün sonra Kızılay'ın Olağan Genel Kurulu'nda konuşurken, Davutoğlu'nu tersler nitelikte ifadeler kullandı.

ERDOĞAN'DAN 'KALP KRİZİ' AÇIKLAMASI

Erdoğan, "Ortada müzakere edilecek de, görüşülecek de bir konu yoktur. Terörle mücadele son terörist imha edilene kadar devam edecek" dedi. PKK'lilerin önünde iki yol olduğunu dile getiren Erdoğan, "Ya teslim olacaklar ya da kıstırıldıkları deliklerde birer birer etkisiz hale getirilecekler. Başka çareleri yok. Türkiye'nin önünde artık üçüncü bir yol kalmamıştır. Diğer yolları hep denedik" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN ŞİMDİ DE ANAYASA MAHKEMESİ'Nİ 'HAİN' İLAN ETTİ


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler