Eren Erdem'den Erdoğan'a videolu 'Hakkari' yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın , “CHP, Hakkari'ye gitti, miting yaptı, bir tane Türk bayrağını o mitingde gösteremedi.” sözlerine yanıt CHP’li Eren Erdem’den bir video ile geldi.

Yayınlanma: 14.04.2017 - 18:25
Abone Ol google-news

<video:720909>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eyalet sistemi iddialarına ilişkin, “Bu konuyla ilgili olarak danışmanımın bir açıklaması olmuş, almışlar onu çarpıtmışlar, ki danışmanım sonra değişik şekilde onu düzeltmeye yönelik açıklamalar yaptı. Ben ne diyorum, sen ona bak. CHP, Hakkari'ye gitti, miting yaptı, bir tane Türk bayrağını o mitingde gösteremedi.” sözlerine yanıt CHP’li Eren Erdem’den geldi. 

DANIŞMANLARIN TARAFINDAN KANDIRILIYORSUN SAYIN CUMHURBAŞKANI! 

Sosyal medya hesabında paylaştığı videoda CHP’li Erdem şu sözleri söyledi: 

“Sayın Cumhurbaşkanı, 

CHP’nin Hakkari mitinginde bayrak yoktu diyorsun. Öncelikle bu cümlenin neresini düzeltsek bilemedik. Hakkari mitingi dediğin Hakkarili vatandaşlarla buluşma etkinliğiydi, bir miting değildi. Hakkari’ye ben gittim, hemşerilerimizle, dertleştik, çözümü konuştuk. Üstelik kendi partimizin flamasını bile açmadık, sadece Türk bayrakları vardı elimizde, şarkılar söyledik, halaylar çektik. Görüntüleri izledin.

 Bir Cumhurbaşkanına üç şey yakışmaz: 

Bir: Yalan söylemek

İki: Kandırılmak

Üç: Bir kenti ötekileştirmek 

Yalan söylemişsindir demiyorum tabi. Danışmanların tarafından yine kandırıldığını düşünüyorum. Ayrıca ‘Hakkarililer bayrak taşımazlar, Hakkarililer bizden değillerdir’ anlamına gelen bu açıklamanı da üzülerek izledim. Hakkarililerin de, tüm bölge vatandaşlarının da bayrakla hiçbir sorunu yok. Ben tüm Doğu ve Güneydoğu Anadolu’yu dolaştım. Kürtler “bölünelim” demiyorlar, birlikte yaşayalım, huzur içinde yaşayalım diyorlar. Danışmanların tarafından kandırılıyorsun Sayın Cumhurbaşkanı. ‘Düşmez şaşmaz, bir Allah, hayır olur inşallah’ dediysek tam da bu yüzden. 16 Nisan’da hayır çıkacak ve herkes kazanacak. Denetim mekanizması iş başında olacak ve Cumhurbaşkanları hata yaptığında devreye girecek. Buradan Hakkari’deki tüm yurttaşlara selam ediyor, sandığa gitme noktasında hiç kimsenin tereddütü olmaması gerektiğini, her birimizin sonuna kadar sandıklara sahip çıkacağını hatırlatmak istiyorum.

 

Korkma, HAYIRlı olacak!”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler