İbrahim Kalın: Cumhurbaşkanımız Ahmet Kaya’yı hep çok sevmiştir

Paris’te sanatçı Ahmet Kaya’nın mezarını ziyaret eden Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ''Cumhurbaşkanımız Ahmet Kaya’yı hep çok sevmiştir'' dedi.

Yayınlanma: 19.11.2017 - 22:43
Abone Ol google-news




Fransa’nın başkenti Paris’te müzisyen Ahmet Kaya’nın mezarını ziyaret eden Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, “Cumhurbaşkanımız Ahmet Kaya’yı hep çok sevmiştir, hep hayırla yad eder, ara ara fırsatımız olduğunda da bahsi geçer” dedi.

Kalın şöyle konuştu: Kalın şöyle devam etti: “O hep ülkesinin güzellikleri için mücadele etmiş, kavga vermiş bir insandı. O yüzden ömrü boyunca ‘acılara tutunarak yaşamayı’ öğrendi. ‘Saçlarına yıldız düşmüş, koparma anne’ dediğinde o aslında bütün anaların yüreğinde taht kuran bir evladı ifade ediyordu, onun duygularını ifade ediyordu. Yeri geldi bu ülkenin namuslu solcularını, sağcılarını savundu. Yeri geldi 28 Şubat’ta başörtüsü mağduru olan bayan kardeşlerimizi savundu. Yeri geldi, yine 28 Şubat sürecinde bir şiir okuduğu için hapse mahkum edilen Cumhurbaşkanımızı Pınarhisar’a uğurlayan o kutlu topluluk içerisinde yer aldı.”



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler