ÖDP'den Semih Özakça'ya ziyaret

ÖDP Başkanlar Kurulu üyeleri Semih Özakça ve Esra Özakça’yı ziyaret etti. Ziyaret sonrası yapılan açıklamada “OHAL Komisyonu acil toplanarak Nuriye ve Semih’i işlerine iade etmelidir” denildi.

Yayınlanma: 20.11.2017 - 17:26
Abone Ol google-news

Özgürlük ve Dayanışma Partisi Başkanlar Kurulu üyeleri Alper Taş ve Pelin Bektaş açlık grevindeki Semih Özakça ve eşi Esra Özakça’yı ziyaret etti. Ziyaret sonrası yapılan ÖDP Başkanlar Kurulu imzasıyla yapılan açıklamada Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’nın taleplerinin meşru olduğunu ve işlerine geri dönmesi gerektiği belirtildi. Açıklamada “OHAL Komisyonu acil toplanarak Nuriye ve Semih’i işlerine iade etmelidir” denildi.

"GÜLMEN VE ÖZAKÇA'NIN TALEPLERİ MEŞRUDUR"

“Başkanlar Kurulu üyelerimiz Alper Taş ve Pelin Bektaş, bugün açlık grevinin 257.gününde olan Semih Özakça’yı ve Esra Özakça’yı evlerinde ziyaret etti” diye başlayan açıklamada şöyle denildi: “Nuriye ve Semih 257 gündür haksız hukuksuz biçimde atıldıkları işlerini geri almak istiyor. Bu haklı bir taleptir, meşru bir taleptir”

"OHAL KOMİSYONU ACİL OLARAK TOPLANMALI"

Gülmen ve Özakça’nın hayatla ölüm arasında ince bir çizgide ilerlediği belirtilen açıklama,“Nuriye ve Semih’in açlık grevi artık hayatla ölüm arasındaki ince çizgide ilerlemektedir. İşlerine iade için bütün demokratik ve barışçıl yolları deneyen ve son noktada bedenlerini açlığa yatırarak işlerini ve onurlarını savunan Nuriye ve Semih’in talepleri karşılanmalıdır. OHAL Komisyonu acil toplanarak Nuriye ve Semih’i işlerine iade etmelidir” diye sonlandırıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler