Erdoğan: Bizi kurla tehdit etmeye kalkmayın, bu ülkede yaşam hakkı bulamazsınız

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da yaptığı konuşmada ""Eyy finans sektörünün içerisinde olanlar bizi kur, şu, bu bunlarla tehdit etmeye kalkmayın. Bu ülkede yaşam hakkı bulamazsınız " dedi.

Yayınlanma: 15.04.2018 - 19:23
Abone Ol google-news

<video:958789>

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Üsküdar 6. Olağan ilçe kongresi öncesi halka hitap etti. Erdoğan'ın 'yaşam hakkı bulamazsınız' dediği konuşma şu şekilde:

"Kalktılar bu ara bize kur savaşı ilan ettiler ne ilan ederseniz edin avcunuzu yalarsınız avucunuzu. Eyy finans sektörünün içerisinde olanlar bizi kur, şu, bu bunlarla tehdit etmeye kalkmayın. Bu ülkede yaşam hakkı bulamazsınız. Bak bu kadar açık söylüyorum. Çünkü bize kur savaşı, finans sektörüyle böyle bir müdahale bu memlekete ihanettir."

"BUNDAN DOLAYI PİYASA ALT ÜST OLUYORSA HAYIRLI OLSUN"

"Şimdi tabi gazeteler yazar piyasalar alt üst oldu. Kusura bakmayın eğer bundan dolayı piyasa alt üst oluyorsa hayırlı olsun. Biz kararlı bir şekilde yürüyeceğiz. Eğer finans sektörü bu vatana ihanet etmezse bu vatanda onlar da görevini yaparsa başımız üstünde yerleri var. Her türlü desteği veririz. Onun için de bu faiz denilen belayı düşürmeleri lazım."

"OKUMA HAKKI VERMEYECEĞİZ"

Erdoğan daha önce de Boğaziçi Üniversitesi'nde Afrin harekatı nedeniyle yaşanan protestolara katılan öğrencilere "Bu terörist gençlerle ilgili her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bunların eşgallerini belirlemek suretiyle bu gençlere üniversitelerde okuma hakkı vermeyeceğiz" demişti.

Erdoğan: O komünist, vatan haini, terörist gençlere okuma hakkı vermeyeceğiz


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler