Mahir Ünal'dan Adile Naşit açıklaması

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, ''Adile Naşit'in ninni okuduğu Türkiye bizim için tam bir kabustu'' sözleriyle ilgili açıklama yaptı.

Yayınlanma: 08.06.2018 - 11:23
Abone Ol google-news

<video:991541>

NTV canlı yayınına Kahramanmaraş'tan katılan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın açıklaması şu şekilde:

"Adile Naşit'i belirteç olarak kullanıyorum"

"Hepimiz Adile Naşit'in Hababam Sınıfı'ndaki sevecenliği ile hepimize umut verdi. Münir Özkul'u neden çok sevdik? Sanatın büyüleyici gücüyle o dönemin Türkiyesi ile acılarımızdan onların umut veren gülüşlerine sığındık. Benim kalkıp Adile Naşit'e bir şey söylemem mümkün mü? O günün Türkiyesini söylüyorum. Adile Naşit'i belirteç olarak kullanıyorum. Sanki o günün Türkiye'si Nilüfer'in şarkılarında Hababam Sınıfı'nın mizahından ibaretmiş gibi anlatıyorlar. O Türkiye insanların ilaç bulamadığı bir Türkiye'ydi. Bize bu Türkiye'yi Adile Naşit üzerinden anlatmayın. Barış Manço Cem Karaca üzerinden kelime oyunu yapıp bize o günü anlatmayın. Sanki ben Adile Naşit'e bir şey söylemişim. Ben sanata sanatçıya dönük bakış açım son derece açıktır. Bu bir yanlış anlaşılma değil."

<haber-yatay:991515>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler