Vida ve Q7’de pazarlık günleri

İki oyuncu transferin gözdesi

Yayınlanma: 24.07.2018 - 08:35
Abone Ol google-news

Dünya Kupası sonrası değerini ikiye katlayan Domagoj Vida’ya yapılan dev teklif Beşiktaş’tan kabul görmedi. Siyah beyazlılar 24 milyon Avro’dan aşağısını kabul etmiyor.Dünya Kupası sonrası değerini ikiye katlayan Domagoj Vida’ya yapılan dev teklif Beşiktaş’tan kabul görmedi. Siyah beyazlılar 24 milyon avro’dan aşağısını kabul etmiyor.

Dünya Kupası finalinde oynayan tek Süper Lig futbolcusu olan Domagoj Vida için en ciddi talip olan West Ham United teklifini artırdı. İngiliz Daily Mirror gazetesinin haberine göre Premier Lig ekibi, Rusya’da oynadığı futbolla Hırvatistan’ın finale kadar yükselmesinde büyük pay sahibi olan tecrübeli stoper için Beşiktaş’a 22.5 milyon Avro’luk bir teklif sundu. Ancak siyah beyazlı yöneticiler, 24 milyon Avro’nun altında bir miktarı kabul etmeyeceğini İngiliz kulübüne iletti.  Daha önce Evertoon 17, Liverpool ise 18 milyonluk tekliflerde bulundu.

Q7'YE TEKLİF VAR, NİYETİ YOK

Dünya Kupası’nda Portekiz formasıyla sergilediği başarılı performansla birçok takımın transfer listesinde olan Ricardo Quaresma dün sağlık kontrolünden geçerek antrenmanlara katıldı. Tecrübeli oyuncu, başta Çin olmak üzere birçok ülkeden transfer teklifi geldiğini menajerinden duyduğunu belirterek “Beşiktaş’a aşığım. Zor günlerde takımımı yalnız bırakmam. Gitmek istemiyorum. Ailem ve çocuklarım burada çok mutlu. Ama kulüp istemez de yollarsa diyecek bir şey yok” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon