Kadıköy'de Koray Şener'e veda

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi öncesi kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren 20 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Koray Şener için Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda tören düzenlendi. Şener'in kombinesinin bulunduğu koltuk siyaha boyandı ve bir daha satışa sunulmayacağı açıklandı. Koltuğun yanına konulan ve Şener'in olduğu belirtilen Yuval Noah Harari'nin 'Homo Deus' ve Atatürk'ün 'Nutuk' kitabı dikkat çekti.

Yayınlanma: 04.11.2018 - 09:17
Abone Ol google-news
<video:1131032>


Derbi maçında hayatını kaybeden Koray Şener'in cenazesi gasilhaneden alındı.
Cuma günü oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Koray Şener'in cenazesi sabah erken saatlerde Üsküdar Karacaahmet'te bulunan gasilhaneden alındı.

Cenazeyi almaya Şener'in ailesi, okul arkadaşları, taraftarlar ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç geldi. Koç, ailenin yanından bir an olsun ayrılmadı. Cenaze tören için Ülker Stadı'nda...

Stadyuma dev bir bayrak asıldı. Tören için Fenerbahçeli futbolcular da stadyuma geldi
 
 
Şener'in kombinesinin olduğu koltuğa fotoğrafı koyuldu.
 
Ali Koç, Koray Şener'in cenaze töreninde konuştu: Bizlere veda eden Koray Şener'e son görevimizi yerine getirmek için bir aradayız. Fenerbahçe'ye adanmış kısacık hayatının son gününde zamansızca aramızdan ayrılışı bizleri kahretti. Bugün Koray Şener'in en sevdiği yerde, mabedindeyiz. Bu sezon her maça seni anarak çıkacağız. Okul Açık'taki senin koltuğuna adını yazıp, o koltuğu boş bırakacağız, seni asla unutmayacağız.
 
Öte yandan Şener’in, Galatasaray’ın taraftar topluluğu ultrAslanın kurucusu Alparslan Dikmen’in yeğeni olduğu ortaya çıktı. Dikmen’in kardeşi Kubilay Dikmen şu ifadeleri kullandı: “Yeğenim Koray Şener’i kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Acımız çok büyük.”

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler