Galatasaray’da çatlak iddiası

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylar ve Schalke yenilgisinin yankıları sürüyor. Derbideki olaylardan sonra 'Kenetlenin' çağrısı yapan Teknik Direktör Fatih Terim ile Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz arasında kırgınlık olduğu iddia ediliyor.

Yayınlanma: 08.11.2018 - 08:35
Abone Ol google-news

Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim’in Başkan Mustafa Cengiz’e kırıldığı iddia edildi.

Milliyet’ten Nevzat Dindar’ın haberi şöyle:

Bunların ilki Cengiz’in derbi sonrasındaki açıklamalarıydı. Galatasaray Başkanı, “Dilerdim ki, 2-0’lık skor 7-0’a ulaşsın ve 6-0’ın psikozu bozulsun. Fakat 2-0’dan 2-2’ye geldi ve bir direnç gösterildi” ifadesi teknik direktör Fatih Terim’i çok kırdı.

Tecrübeli teknik adamın yakın çevresine bu konuyla ilgili sitemde bulunduğu, “Bizim böyle bir derdimiz yok. Eğer ortada bir psikoz varsa o da karanlıklar altında Fenerbahçe Stadı’nda kaldırdığımız kupadır. Biz rakibimizin sahasında kupa kaldırmışız” diyerek Başkan Mustafa Cengiz’in sözlerinden duyduğu rahatsızlığı aktardı.

Başkan Cengiz ise Almanya’ya gelen kongre üyeleri ile yaptığı sohbetlerde Gomis konusunda topu Florya’ya attı. Cengiz, “Florya (Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak) Gomis satılırken bize a, b, c, d ve hatta e planı olduğunu söyledi. Biz planları olup olmadığını sormuştuk. Ancak planlamada sıkıntı olmuş” diyerek bu konuda yönetimin eleştirilmemesi gerektiğini dile getirdi.

Diğer taraftan Schalke deplasmanında Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile teknik direktör Fatih Terim’in bir araya gelmemesi dikkat çekti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler