‘O kupayı istiyoruz’

Anadolu Efes'in başarılı koçu Ergin Ataman Avrupa'da bu kez mutlu sona ulaşacaklarını söyledi. HİLMİ TÜRKAY' ın yazısı

Yayınlanma: 27.11.2019 - 17:38
Abone Ol google-news

HİLMİ TÜRKAY 

Turkish Airlines Euroleague’deki temsilcilerimizden Anadolu Efes, bahis şirketi Bilyoner.com ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre Bilyoner, Lacivert-Beyazlıların 3 yıllığına forma sırt sponsorluğunu yapacak. İmza törenine, Bilyoner Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay, Bilyoner Genel Müdürü İlker Baydar, Anadolu Efes Kulübü Asbaşkanı Ahmet Boyacıoğlu, Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman ile oyunculardan Doğuş Balbay ve Shane Larkin katıldı. Anadolu Efes’in deneyimli başantrenörü Ergin Ataman, imza töreni sonrası medyanın sorularını yanıtladı. Başarılı koç, “Geçen seneki kadroyu koruyarak önemli bir başarı elde ettik. Moermann sezon başı sakatlandı, yerine Singleton’ı transfer ettik. Henüz 10 maç oynandı, iyi başlangıç yapmak moral oldu. Bu sezon Avrupa Ligi’nde favori yok. Barcelona favori görülüyordu ama aynı puandayız. Ayaklarımızın yere basması lazım. Her maç final havasında. Dikkatli olmamız gerekiyor. Geçen sene final oynadık, bu sezon kupayı almak istiyoruz. Oyuncularım da böyle söylüyor. Bu sezon gerçekten çok zor. Hedefimiz Avrupa Ligi’nde şampiyon olmak” dedi.   

‘Şok yaşadım’ 

Ergin Ataman, Galatasaray-Club Brugge maçıyla ilgili kendisine yöneltilen bir soruya “Stattaydım. Şok yaşadım. Bazen de şans gerekiyor. Çok iyi mücadele ettiler. Son 15-20 dakika tehlike çanları çalıyordu. Oğlum da ‘Artı 5 çok oldu’ dedi. Uzatmada gol geldi. Muslera müthiş maç oynadı. Çıkartabileceği şutu çıkartamadı. Terim de söyledi artılarda çok maç kaybettik diye. Avrupa defteri kapandı ama ligde belki şampiyonluk artılarda gelir” yanıtını verdi.

Bilyoner.com ile Anadolu Efes arasında 3 yıllık sponsorluk anlaşması gerçekleşti. Törende iki tarafın yöneticilerinin yanı sıra basketbolcular Doğuş Balbay ve Larkin' de yer aldı. Efes Pilsen'in kaptanı ve milli oyuncu Doğuş Balbay'ın 4 numaralı forması yazarımız Hilmi Türkay'a verildi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler