Ayrılık kararı Kayseri maçı sonrası söylenmiş

Trabzonspor teknik direktörü Karaman açıkladı.

Yayınlanma: 30.12.2019 - 23:22
Ayrılık kararı Kayseri maçı sonrası söylenmiş
Abone Ol google-news

Teknik Direktör Ünal Karaman, Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra ilk kez konuştu. Karaman, söz konusu ayrılık kararının Kayserispor maçının ardından kendisine iletildiğini söyledi.

Teknik direktör Ünal Karaman Trabzonspor’dan ayrılışının ardından ilk açıklamasını yaptı.

Deneyimli teknik adam, ayrılık kararının ligin ilk yarısının son haftasında 6-2 kazandıkları Kayserispor maçının ardından kendisine tebliğ edildiğini söyledi.

Ünal Karaman ayrıca Başkan Ahmet Ağaoğlu ile yönetimine, teknik kadrodaki arkadaşlarına, kulüp personeline, tüm oyuncularına ve son olarak kendisine destek olan taraftarlara teşekkür etti.

İŞTE O SÖZLER:

"Değerli Trabzonspor Camiası; 1990 senesinde tesislerinin kapısından sporcu olarak girdiğim, zaman içerisinde 2019-2020 sezonuna ismini veren "Dozer Cemil" gibi takım kaptanlığını yapma şerefine mazhar olduğum, on dokuz aydır teknik direktör olarak hizmet ettiğim Trabzonspor'daki görevimden bugün itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım.


Haksızlığa isyanın, mertliğin, dürüstlüğün, samimiyetin ve kadirşinaslığın tüm sokaklarına sindiği Trabzon şehrinde görev yaptığım süre içerisinde desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen başta Trabzon Valileri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanları ve Trabzon Emniyet Müdürü olmak üzere siyasi parti ayrımı yapmaksızın eski ve mevcut tüm milletvekillerine, şehrin tüm idarecilerine ve ileri gelenlerine hassasiyetleri ve kıymetli destekleri için teşekkür ediyorum.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler