'Van Persie Perşembe günü İstanbul'da'

Fenerbahçe'de Portekizli yıldız Luis Nani'nin transferinin tamamlanmasının ardından gözler Robin van Persie'ye çevrildi.

Yayınlanma: 08.07.2015 - 11:56
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'de Portekizli yıldız Luis Nani'nin transferinin tamamlanmasının ardından gözler Robin van Persie'ye çevrildi. Geçtiğimiz perşembe günü Van Persie'nin menajeri Vos ile İstanbul'da bir araya gelip ön protokol imzalayan Sarı-Lacivertliler, çok kısa bir süre içinde işi resmiyete dönüştürmeyi planlıyor.


"PERŞEMBE GÜNÜ İSTANBUL'DA"

Sportif Direktör Giuliano Terraneo dün İngiltere'ye giderken, 4 yıllık prensip anlaşmasına vardığı Hollandalı oyuncu için de Kırmızı Şeytanlar'la temas kuracak

Van Persie ile anlaşmaya varan ancak kulübü Manchester United'la anlaşma yolları arayan sarı-lacivertlilerde, Terraneo bu transfere nokta koyarak İstanbul'a dönem için tüm şartları zorlayacak.

Bugün İstanbul'a dönmesi beklenen Giuliano Terraneo için flaş bir iddia geldi. Millet Gazetesi Spor Müdürü Gökmen Özdemir, "Terraneo, Perşembe günü, Robin Van Persie ile birlikte İstanbul'a dönecek. Perşembe birlikte gelecekler İstanbul'a. Peşembe ya da Cuma da imza töreni olur" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler