Başakşehir tur peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi organizasyonunda yer alan Başakşehir, Belçika'nın Club Brugge takımını ağırlıyor.

Yayınlanma: 01.08.2017 - 15:01
Abone Ol google-news


Başakşehir Şampiyonlar Ligi için keskin virajda. Turuncu lacivertliler, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu 2. maçında deplasmanda 3-3 berabere kaldığı Club Brugge’ü konuk edecek.

AVANTAJ CEPTE, BAŞAKŞEHİR NASIL TUR ATLAR?

Deplasmanda rakibi ile 3-3 berabere kalan ve avantajı ele geçiren Başakşehir, güçlü rakibini eleyip bir üst tura yükselmek istiyor. Turuncu mavililer, her türlü galibiyet ve 0-0, 1-1 ve 2-2’lik beraberlikler alması halinde bir üst tura yükselecek.

BAŞAKŞEHİR’İN MUHTEMEL İLK 11’İ

Edinilen bilgiye göre Başakşehir’de ilk maçın ilk 11’i bozulmayacak. Buna göre turuncu mavililer; Volkan Babacan, Caiçara, Epureanu, Attamah, Clichy, Edin Visca, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu, Elia, Mossoro, Adebayor ilk 11’i ile Club Brugge karşısında tur arayacak.

Temsilcimiz Başakşehir ile güçlü Belçika ekibi Club Brugge arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı, yarın saat 20.45’te Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak ve mücadeleyi Romanya Futbol Federasyonu’ndan Istvan Kovacs yönerecek. Karşılaşma A Spor’dan naklen ve şifresiz yayınlanacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler