Kameni neden alındı?

Volkan’ın Göztepe karşısındaki hatası, akıllara aynı soruyu getirdi

Yayınlanma: 14.08.2017 - 11:33
Abone Ol google-news

Volkan Demirel’in torpili kimden?

İki yıl önce tecrübeli kaleciye rakip olsun diye Fabiano alınmıştı. Brezilyalı kaleci, ne yazık ki daha çok Ziraat Kupası maçlarında oynadı ve ligde de hep Volkan’ın yedeği olmuştu.

Fabiano gitti, Kameni geldi. Kulüp özellikle Volkan’a alternatif olması için Kameni gibi kariyeri başarılarla dolu bir ismi transfer etti. Ancak bir arpa boyu yol katedilmedi. Avrupa’da ve ligde de kale yine Volkan Demirel’e emanet. Volkan’ın iyi günleri de oldu, kötü günleri de... Madem Avrupa’dan kaleci transfer ediyorsunuz, ondan maksimum faydayı elde etmeniz
gerekir. Volkan, form düşüklüğü göz önünde bulundurularak kulübede dinlendirilmeli. Volkan’ın önceki gün Göztepe maçında yediği golü TV’den milyonlarca insan izledi. Bu gol yenmez Volkan kardeşim. Sana hiç yakışmadı. Fotoğraf çektirir gibi topa atladın. Buraya kadar güzel ama düştüğün yerin kalenin içi olması ‘pes’ dedirtti. Bu bir şampiyonluk maçı olsaydı ne olur Birileri bunun hesabını verecekti. Şimdi deniliyor ki 3 Temmuz sürecinde Volkan Demirel, dik duruş sergileyen sayılı futbolculardan birisiydi. Tamam, kefiliz buna ama bu demek olmuyor ki Volkan, kötü de olsa Fenerbahçe kalesini koruyacak. Bugün Kameni, Volkan’dan kaleyi alabilecek güce sahip. Bu görev ona verilmeli. Bu adam kulübede oturmaya gelmedi. Çok iyi kumaşı var. Eğer birileri hâlâ Volkan’ın ‘vazgeçilmez’ olduğuna işaret ediyor ve Aykut hocaya, “Volkan oynasın” diyorsa, o zaman fazla söyleyecek bir şeyimiz yok! Volkan, golü yedikten sonra asbaşkan Mahmut Uslu’nun tepkisi gözümün önüne geldi. Vucut dili her şeyi apaçık gösteriyordu. İzmir’de kaçan 2 puanın sorumlusu, kaleci Volkan’dan başkası değil. Vardar ve Trabzon maçlarında Aykut Kocaman, tercihini Kameni’den yana kullanmalıdır.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon