Aslan evinde hayata döndü

Aslan Gençlerbirliği'ni evinde farklı yenip kötü gidişe 'dur' dedi.

Yayınlanma: 03.11.2017 - 22:50
Abone Ol google-news

Galatasaray, F.Bahçe beraberliği ve Trabzonspor mağlubiyetinin ardından dün evinde G.Birliği’ni farklı yenerek adeta yaşama döndü. Sarı- Kırmızılılar, maç fazlasıyla en yakın rakibinin 6 puan önünde liderliğini sürdürdü. Galatasaray’ın G.Birliği’ne attığı gollerin 2’si defans oyuncularından geldi. Sağ bek Mariano, Sarı-Kırmızılı formayla ilk golünü kaydetti. Maicon da kafayla fileleri havalandırdı. Maicon, kariyerinde en fazla gol attığı sezonu yaşıyor.

Gomis’in dönüşü

Galatasaray’ın Fransız yıldızı Gomis, 2 maçlık suskunluğunu dün bozdu. Gomis, Süper Lig’deki 11. maçında 11. golünü attı. Sarı-Kırmızılıların sürpriz golcüsü Tolga Ciğerci de dün sahneye çıktı. Milli futbolcu, bu sezonki 6. golünü kaydedip kariyer rekorunu geliştirdi.

3-5-2’ye dönüş

Galatasaray Teknik Direktörü Tudor, G.Birliği maçında sahaya sürpriz bir 11 sürdü. Hırvat hoca, kart cezalısı Feghouli ve Ndiaye’nin yokluğunda Rodrigues’le Eren Derdiyok’u görevlendirdi. 3’lü savunmayı uygulatan Tudor, iki sol bek Linnes ve Latovlevici’yi yedek bıraktı. Hücumda ise Gomis ve Eren çift forvet olarak mücadele etti. Eren, iki asist yaparak yıldızlaştı.

Tribünler doldu

PFDK’nin F.Bahçe derbisinde yaşananlar nedeniyle bazı tribün bloklarının kombinelerini bloke etmesine rağmen yapılan kart devir işlemleriyle mücadeleyi 35 bin 201 Sarı-Kırmızılı taraftar izledi. Karşılaşma öncesi Hakkâri Şemdinli ve Diyarbakır Karapınar’daki terör saldırılarındaki şehitlerimiz için saygı duruşu yapıldı.

Feghouli için itiraz

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek; PFDK’nin Feghouli’ye verdiği 3 maç men cezası hakkında, “Konuyla ilgili gereken itirazımızı inceledikten sonra yapacağız” dedi. Özbek, daha önce denediği uğurunu bozarak stada geldi ve G.Birliği mücadelesini locada takip etti.

Serdar cezalı

Galatasaray’da dünkü maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Serdar Aziz, Başakşehir maçında forma giyemeyecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler