Dev maçta Trabzonspor ile Fenerbahçe puanları paylaştı

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor konuğu Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Burak 58'de takımını 1-0 öne geçirirken skoru 84'te Josef belirledi.

Yayınlanma: 28.01.2018 - 18:03
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftası dev bir randevuya sahne oldu. Haftanın merakla beklenen karşılaşmasında Trabzonspor, Fenerbahçe’yi konuk etti. Ligde 11 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe ile 9 maçtır yenilmeyen Trabzonspor’u bir araya getiren zorlu mücadele 1-1’lik skorla sonuçlandı. İlk yarının ilk 30 dakikası Fenerbahçe’nin oyun üstünlüğü ile geçilirken İsmail Köybaşı 43’te net bir pozisyondan faydalanamadı ve ilk 45 golsüz geçildi.

Gol perdesini açan ise 58’de Burak Yılmaz oldu. Abdülkadir Ömür’ün müthiş ortasında kafayı vuran Burak topu fileleri gönderdi. Fenerbahçe ağlarına son beş iç saha maçında gol gönderemeyen Trabzonspor bu hasretini de Burak’la giderdi. Fenerbahçe’ye Trabzon’da son golü de Burak Yılmaz atmıştı. Fenerbahçe ise skoru 84’te Josef De Souza ile eşitledi. Kornerde Valbuena’nın ortasında iyi yükselen Josef durumu 1-1’e getirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler