TOFAŞ rötara rağmen güldü

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 29. haftasında TOFAŞ ile Trabzonspor, perşembe akşamı 20.30’da TOFAŞ Spor Salonu’nda karşılaşacaktı. Ancak parke üzerindeki bozukluklar nedeniyle maç oynanamadı.

Yayınlanma: 11.05.2018 - 22:14
Abone Ol google-news

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın sorumluluğundaki salonda, parke üzerinde oluşan kabarıklıkların giderilmesi için TOFAŞ’lı yetkililer kendi imkanlarıyla çok uğraştıysa da çözüm bulunamadı ve TBF yetkilileri maçın başlamasına 5 dakika kala müsabakanın 21.30’da Atatürk Spor Salonu’nda oynanmasına karar verdi. Taraftarlar servis araçlarıyla 7 kilometre uzaklıktaki diğer salona taşınırken, yayıncı kuruluşun ekipman kurulumunu sağlaması için maç bir saat daha ertelendi ve 22.30’da başladı.

Rahat prova

Play-offlar öncesi seyircisinin önünde çıktığı son maça hızlı başlayan TOFAŞ, Crocker’ın dip çizgiden bulduğu sayılarla ritim yakaladı ve ilk çeyreği 26-17, devreyi ise 51-36 önde kapattı. Maçın ikinci bölümünde de oyun disiplininden kopmayan Bursa temsilcisi, son periyodunda gençlere şans verdiği müsabakayı 103-63 kazanarak bu sezon iç sahadaki 13. galibiyetini elde etti. Öte yandan TOFAŞ Spor Kulübü dün yaptığı açıklamada, parke onarımına başlanıldığını ve zeminin ilk play-off maçına yetişeceği bilgisini paylaştı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon