İstanbul'da fabrika yangını

Hadımköy'de bulunan bir fabrikada çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

Yayınlanma: 04.07.2018 - 10:36
Abone Ol google-news

<video:1016754>

 

Yangın saat 10.15 sıralarında Hadimköy Atatürk Sanayi Sitesi’nde 3 katlı bir tekstil fabrikasında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Olay yerine Hadımköy, Arnavutköy, Çatalca, Beylikdüzü, Avcılar, Mimarsinan, Bakırköy, Başakşehir, Şişli, Gazi ve Kocasinan itfaiye ekipleri sevk edildi. Orman Bölge Müdürlüğü'nden bir yangın söndürme helikopteri de çalışmalara havadan destek verdi. Yangından etkilenen bazı çalışanlar hastaneye kaldırıldı. Yangın yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alındı.

Soğutma çalışmaları devam ediyor.

 "CAN KAYBI YOK"

İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan, fabrikanın çatı katında başlayan yangında can kaybının olmadığını açıkladı. 46 araç 119 personelle söndürme çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Karahan, "Çatı katında yanma var. Şu anda diğer katlara sirayet yok. Neden kaynaklandığı müdahale sonrası yapılacak çalışmalarla görülecek" dedi. 

Son dakika: İstanbulda fabrikada korkutan yangın

DHA muhabiri Alper Korkmaz da, "Dumandan etkilenen bazı vatandaşlar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Herhangi bir can kaybı ve ağır yaralı olduğuyla ilgili bir bilgi yok. Fabrikanın belirli kısımlarında ve çatısında büyük hasar görünüyor. İçeride yangın devam ediyor" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler