MİT TIR'ları davası 10 Ekim'e ertelendi

Gazetemizin Ankara Temsilcisi Erdem Gül, eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun MİT TIR'ları davası kapsamında örgüte yardım suçlamasıyla yargılandıkları dava 10 Ekim'e ertelendi.

Yayınlanma: 18.07.2018 - 16:01
Abone Ol google-news

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmaya Erdem Gül, avukatları Bülent Utku, Fikret İlkiz katıldı. Duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katılan Berberoğlu'nu avukatları Yiğit Acar ve Zeynel Öztürk temsil etti.

Milletvekili seçilen Berberoğlu'nun avukatları duruşmada müvekkilleri yönünden davanın durmasını talep etti. Mahkeme, Dündar ve Gül'ün avukatlarına esas hakkındaki savunmalarını hazırlaması için süre verilmesine karar verdi. Heyet, Berberoğlu yönünden davanın durması talebini bir sonraki duruşmada değerlendireceğini kararlaştırdı. Bu değerlendirme sonucuna göre Berberoğlu'nun avukatlarının tanık olarak dinlenmesini istediği Mustafa Balbay, Hanefi Avcı, Sabri Uzun, Ertuğrul Özkök ve Vahap Munyar'ın dinlenip dinlenmeyeceğine karar vereceğini kaydeden heyet, duruşmayı 10 Ekim'e erteledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler