Kadir İnanır'dan jübile filmi

Kadir Yeşilçam’ın usta oyuncusu Türkan Şoray’ın ardından Kadir İnanır da oyunculuğu bırakıyor. Efsane isim Nihat Durak’ın yeni filmi ‘Kapı’yla jübilesini yapacak.

Yayınlanma: 20.07.2018 - 12:14
Abone Ol google-news

Yeşilçam oyuncusu Kadir İnanır, meslektaşı Türkan Şoray gibi sinemayı bırakmaya karar verdi. Bugüne kadar sayısız filmde rol alan en son 2012’de Elveda Katya filminde oynayan usta oyuncu, yönetmen Nihat Durak ve eşi Filiz Durak’ın yöneteceği ‘Kapı’ adlı sinema filmiyle son kez seyircinin karşısına çıkacak.

MARDİN'DEN İSTANBUL'A

Akşam'dan Erçin Dağ Eysen'in haberine göre, Midyatlı Süryani bir ailenin dramını anlatan yapım için el sıkışan efsane oyuncu, önümüzdeki günlerde çekimler için Mardin’e gidecek. 1,5 ay sürmesi beklenen çekimler Mardin’de başlayıp sonrasında Kapadokya ardından İstanbul’da son bulacak.

NECLA NAZIR’A TEKLiF

Öte yandan usta isim için kadın partner arayışına girildi. İnanır için yeni yüz yerine Yeşilçam oyuncularından kadın oyuncu aranıyor. Yapım şirketi ilk olarak Necla Nazır’a teklif götürdü. Nazır teklifi değerlendirirken şirket başka oyuncuları da mercek altına aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler