Erdoğan öncesi ülkeyi yönetenlere ağır hakaret: O çocukları

AKP yanlısı gazetenin yayın yönetmeni, ABD ile yaşanan Rahip Brunson krizini ele aldığı yazısında Erdoğan yönetiminden önceki bütün yönetimlere hakaret etti.

Yayınlanma: 27.07.2018 - 11:36
Abone Ol google-news

Türkiye ile ABD arasında patlayan Rahip Brunson krizinin ardından ipler yeniden gerildi. Yaşanan gerginlik AKP'ye yakın medyanın da manşetlerine yansırken, başta Donald Trump'ı hedef alan başlıklar tercih edildi.

Ancak Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, kriz nedeniyle ABD'yi eleştirdiği yazısında skandal ifadelere yer verdi. 

Albayrak, Erdoğan yönetiminden önceki yönetimlerin tamamını "Türkiye’yi artık 'o çocukları' yönetmiyor." diyerek hedef aldı.

İşte o skandal yazıdaki ifadeler:

Şimdi de Brunson sadece bahanedir. Gerçekten bu papazın serbest bırakılmasını gerçekten isteselerdi asla böyle davranmazlardı.

 Dikkatinizi çekerim, bu krizi, Brunson eve gönderildiği halde çıkardılar.

 Asıl mesele Türkiye’yi dize getirerek Yahudi lobisine ve Evanjelist desteğin devamını sağlamaktır.

 Ama madem ki tehdit bu papaz üzerinden yapılıyor, bütün bunlardan sonra, yargının doğal akışıyla bile olsa; Brunson’ın bırakılması, tamamen bu tehditlerin sonucu olarak algılanacaktır.

 Ayrıca bu sipariş krizin özellikle, Trump’ın en çetin rakiplerinin düzenlediği BRICS Zirvesi’ne davet edildiğimiz, hatta Erdoğan-Putin zirvesinden birkaç dakika önce patlatılmasının da özel bir anlamı var.

 ***

Türkiye’yi artık “o çocukları” yönetmiyor.

 Ne pahasına olursa olsun ABD, Türkiye’nin bağımsız bir ülke olduğunu öğrenmesi gerekiyor.

 Ve öğrenecekler...


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler