Avcılar'da depo yangını

Avcılarda boş bir arazide bulunan açık alandaki tahta palet deposunda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yangını yaklaşık 1,5 saat süren çalışma sonrası söndürebildi.

Yayınlanma: 12.08.2014 - 08:42
Abone Ol google-news


Avcılar, Yeşilkent Mahallesi'nde boş arazide bulunan bir tahta palet deposunda, saat 05.30'da henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede açık alandaki tahta paletlerin tamamını sardı. Yangın deponun yan tarafında bulunan tek katlı barakaya da sıçradı. Alevler nedeniyle çıkan duman adeta gökyüzünü kapladı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Yangın yerine Avcılar, Beylikdüzü, Başakşehir, Kocasinan, Bakırköy, Esenyurt ve daha birçok yerden itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye, alevlere müdahale ederek yaklaşık 1,5 saatlik çalışma sonrası yangını kontrol altına aldı. Söndürme çalışmaları sırasında, açık alandaki deponun yanında bulunan 4 katlı bir apartmanın çatısına da alevler sıçradı. Alevler, itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralı olmazken, açık alandaki tahta paletler ile birlikte yanan baraka tamamen kullanılamaz hale geldi. 4 katlı binanın çatısında da ufak çapta maddi hasar oluştu. İtfaiye ekipleri, alevlerin çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler