Van'dan acı haber: 2 şehit, 3 yaralı

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nden Van'a doğru gelen bir aracın takla atması sonucu Uzman Onbaşı Gökhan Öztürk ile Şemdinli'nin Derecik Beldesi'nde geçici köy korucusu Tatar Atılgan hayatını kaybetti. Kazada 1 yüzbaşı, 1 üsteğmen ve 1 uzman erbaş da ağır yaralandı.

Yayınlanma: 12.08.2014 - 12:53
Abone Ol google-news

Kaza saat 11.30 sıralarında Van-Hakkari karayolunde meydana geldi. Şemdinli'den yola çıkan 65 NL 206 sivil plakalı kamyonet, Güzelsu Mevkii'nde bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak takla attı.

Kazada Kayseri nüfusuna kayıtlı Uzman Onbaşı Gökhan Öztürk ile Şemdinli'nin Derecik Beldesine kayıtlı Geçici Köy Korucusu Tatar Atılgan yaşamını yitirdi. Yaralanan yüzbaşı Erdinç Gökyüz, üsteğmen Bayar Başak ve bir uzman erbaş Cemal Akan sevk edilen ambulanslarla Van'daki hastanelere kaldırıldı.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'ne kaldırılan Akan'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu; Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan diğer yaralıların ise sağlık durumunun ağır olmadığı belirtildi.

Ölen köy korucusunun kullandığı araçtaki askerlerin Derecik Piyade Taburu'nda görev yaptıkları ve izinlerini memleketlerinde geçirmek üzere Van'a gittikleri belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler