Deniz Çakır'dan ayrılık iddialarına yanıt

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın Deniz Çakır'ın özel hayatıyla gündeme gelmesinden rahatsız olduğu gerekçesiyle dizinin Çakır ile yollarının ayrıldığı iddia edildi.

Yayınlanma: 11.08.2018 - 18:22
Abone Ol google-news

Oyuncu Deniz Çakır, üç sezondur baş rolünü Oktay Kaynarca'yla paylaştığı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' isimli dizinin kadrosundan çıkarıldı. Milliyet’in haberine göre, Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli'nin eşi Meryem karakterine can veren oyuncu, yeni bölümleriyle ekrana gelecek projenin tanıtım çekimlerinde yer almadı.

Dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın, 'sık sık özel hayatıyla gündeme gelmesi' nedeniyle Deniz Çakır'ın bu tutumundan dolayı rahatsız olduğu için böyle bir karar aldığı öğrenildi. İşsiz kalmasından dolayı şoke olan oyuncunun yerine, yapım şirketinin yeni bir isim arayışına girdiği konuşuluyor.

DENİZ ÇAKIR'DAN AÇIKLAMA

Instagram hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Çakır şunları kaydetti:

"Üç sezon boyunca şahane bi macera yaşadık... Ben çok sevdim Meryem’i... Çok şey öğretti bana... Anne olmadan, anneliğin mucizesini tattırdı. Çok ağladı Deniz, Meryem’i hissetmeye çalışırken... Kalbimin Meryem kadar yandığını söyleyebilirim; o olmaya çalışırken... İyi ki de girdi hayatıma.. Şimdi bu maceranın sonuna geldik. Emeğime saygı duyan, bu macerada yol arkadaşım olan herkese bin minnet... Ben duruşumdan taviz vermeden ve omurgalı bir birey olmanın erdemiyle yoluma devam edeceğim. Hep öyle yaptım... “İyi insan” olmak güzel... Yanlış olanın karşısında durmak da... Her zaman sevgi ve umutla... DENİZ ÇAKIR"

 

 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler