Milyon dolarlık villalarda yangın paniği..

Amerikan tipi vilların olduğu mahallenin, güvenlik için yapılan tel örgülerinde tamir çalışması yapan teknik ekip, dikkatsiz ve tedbirsiz kaynak yapınca yangın çıktı.

Yayınlanma: 22.08.2014 - 22:03
Abone Ol google-news
 Kıraç itfaiyesinin yangını söndürmek için çağrıldığı Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarı'nda ki milyon dolarlık villalara sıçramadan yangın söndürüldü. Mahalle sakini Dursun Boran " büyük bir tehlike atlatıldı. Acemice yapılan kaynak yüzünden, bir kaç villaya yangın sıçrayarak can ve mal kaybına neden olunabilirdi. İtfaiye yi dahi ben çapırdım. Adamlar itfaiyeyi kim çağırdı diye, birde itfaiye haber vermenin gereksiz olduğunu adeta söylediler" dedi.
 
Alkent Taxı yanında " metal yorgunluk" nedeniyle, eğilen tel örgü çitlerin demir ayaklarını kaynakla düzeltmek isteyen çamlıca sitesi teknik elemanları. Bir anda tutuşan, çitlerin üzerine toz önlenmesi için konan naylon brandaları tutuşturdu. Çıkan yangın çevrede korku ve panik yarattı. Alkent Taxı durağı ve durakta bazıları tüplü taksiler yanmaktan kurtuldu. 
 
YANGIN TÜPÜ OLMADAN 40 DEREDE SICAKTA KAYNAK !
 
Teknik elemanlar hava sıcaklığının 40 derece civarında olduğu yerde, yanlarına yangın söndürme tüpü de almadan kaynak yapınca, tel örgülerin üzerine toza engel olsun diye seneler evvel konan naylon brandaları tutuşturdular. Bu dikkatsiz kişilere milyon dolarlık villaların teknik bakım, iş/ işlemlerinin verilmesi hayretle karşılandı.
 
Resimde, Alkent Mahallesi'nde çıkan yangın sonrası, milyon $ lık villaları kaplayan dumanlar görülüyor.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler