Bursa'da doğalgaz patlaması

Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesinde, bir apartmanda doğalgaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 4 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 26.09.2018 - 16:30
Abone Ol google-news

<video:1094807>

Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesinde yer alan Maksem Mahallesi'ndeki bir apartmanın girişinde doğal gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Çevredeki binaların ve iş yerlerinin hasar görmesine neden olan patlama sonrası çıkan yangın söndürüldü. Olay anında ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Bölgeye çok sayıda ambulans ve AFAD ekibi gönderildi. 

BİNALARDA BÜYÜK HASAR

Bursa'da bugün saat 16.15 sıralarında Merkez Osmangazi ilçesi Maksem Mahallesi'ndeki 4 katlı apartmanda doğal gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada, yakındaki 4 binada büyük hasar meydana geldi, semtte bulunan 20 binanın da camları kırıldı. Patlama nedeniyle bazı araçlar da kullanılamaz hale geldi. Patlamanın doğal gaz sıkışması sonucu meydana geldiğini belirten yetkililer, "Binada kombi için bir çalışma yapıldığı söyleniyor. Bu kesin değil. Araştırmalar devam ediyor. Olayda can kaybının yaşanmaması sevindirici" diye konuştu.

Osmangazi Belediye Başkanı Osman Dündar, arkadaşları ile patlamanın meydana geldiği Maksem Mahallesi'ne gelip, görevlilerden bilgi aldı.

4 YARALI HASTANEDE TEDAVİYE ALINDI

Bursa'nın Maksem Mahallesi'nde akşam saatlerinde 4 katlı apartmanda gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 1 ağır 4 kişinini yaralandığı belirlendi. Yaralılar, Muradiye ve Çekirge devlet hastanelerinde tedaviye alınırken, korku ve paniğe neden olan patlama birçok semtten duyuldu. Patlama nedeniyle binanın hemen yanındaki araçlar ile birçok ev hasar görürken çıkan yangın ise zamanında müdahale ile büyümeden söndürüldü. Meraklı kalabalığa karşı polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı patlama alanında, elektrikler ve doğal gaz kesildi. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler