Tırnaktaki DNA’ya pişkin savunma

Ankara’da lüks bir plazanın 20. katından şüpheli bir şekilde düşerek hayatını kaybeden Şule Çet’in (23) el tırnaklarında DNA’sı tespit edilen şüpheli Berk Akand’ın bir kez daha ifadesi alındı.

Yayınlanma: 06.11.2018 - 20:30
Abone Ol google-news

Şüpheli Berk Akand ifadesinde DNA örneğinin Şule Çet’in tırnakları arasında çıkmasına ilişkin olarak, “Olay günü Şule Çet ile tokalaşmıştık. Aynı bilgisayarı kullanarak müzik seçmiştik. DNA bu şekilde Şule Çet’in eline geçmiş olabilir. Ben olay anında odada yoktum” dedi.

Ayrıca diğer şüpheli Çağatay Aksu’nun avukatı Levent Ekmen’in Eylül ayında Çet ailesinin avukatı Umur Yıldırım’ın “Soruşturmanın gizliliğini ihlal ettiğini” öne sürerek suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ise avukat Yıldırım’ın savunmasını istedi. Suç duyurusunda avukat Umur Yıldırım’ın televizyon kanallarına çıkarak Şule Çet soruşturmasıyla ilgili bilgi verdiğini, kadın örgütlerinin olay yerinde yaptıkları basın açıklamasında ise Yıldırım’ın mikrofonu alarak yalan beyanda bulunduğu öne sürüldü, hakkında kamu davası açılması istendi. 

 

20. kattan düştü
Şule Çet, 29 Mayıs 2018 tarihinde saat 05.00 sıralarında Çankaya’da bulunan Yelken Plaza adlı rezidansın 20. katından şüpheli şekilde düşerek hayatını kaybetti. Aynı dairede bulunan Çet’in patronu Çağatay Aksu ve arkadaşı Berk Akand’ın tutukluluğu sürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler