Ofis basmışlardı: Yargılamalarına başlandı

Batman'da ofis basıp bir kadını döverek görüntülerini çeken ve sosyal medyada yayınlayan 2 kadının yargılanmasına başlandı. Olası bir taşkınlığın çıkmaması için ise polis mahkeme önünde geniş güvenlik önlemi aldı.

Yayınlanma: 09.11.2018 - 16:04
Abone Ol google-news
<video:982073>

Batman'da R.Y. ve E.K. adlı iki genç kadın, geçen mayıs ayında arkalarından konuştuklarını ileri sürdükleri kız arkadaşlarının iş yerini basmış, genç kadını darp etme görüntülerini de sosyal medyadan paylaşmıştı.

R.Y. ve E.K. Batman 5. Asliye Ceza Mahkemesinde yargılamalarına başlandı. Bulut Kutlu'nun haberine göre, duruşmaya tarafların avukatları ve aileleri katıldı.

Olası bir taşkınlığın çıkmaması için ise polis mahkeme önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Darp edilen İ.D. polis eşliğinde mahkeme salonuna getirildi. Mahkeme heyeti ofis basan 2 kadının tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Duruşma 3 Aralık 2018 tarihine ertelendi.

NE OLMUŞTU?

Batman'da 25 Mayıs 2018 tarihinde R.Y, E.K. ve H.Ö. isimli kadınlar, İ.D. adındaki genç kadının çalıştığı ofisi bastı. Genç kadını döven, tehdit ve küfredip, kıyafetlerini çıkarmaya çalışıp, özür diletmeye zorlayan saldırganlar, o anları da kameraya kaydedip, sosyal medya hesaplarında paylaştı. Polis tarafından gözaltına alındıktan sonra mahkemeye çıkarılan saldırganlardan H.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, R.Y. ve E.K. tutuklanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler